Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbednosne listove ovde >>
Počnite
zatvori meni

Izračunajte svoje mesečne troškove.

Evo besplatnog kalkulatora da vam pomogne da izračunate mesečne troškove. Jednostavno klizite mišem niže da biste videli svoje troškove za broj bezbednosnih listova (na svim jezicima) koje imate.

0

1

10

25

50

150

30

100

500 i više

POVUCI

1

 BL  

 BL-ova  

3,99

 € na mesec.

(ili 

3,99

 € na bezbednosni list mesečno)

Dobijate JEDAN CLP BL BESPLATNO
sigurno i bez obaveza

Jednostavne i poštene cene bez iznenađenja

Za razliku od drugih cloud usluga ne naplaćujemo po korisniku/licenci/nivou mogućnosti. Naplaćujemo samo ono što koristite-koliko bezbednosnih listova ste uključili u uslugu Chemius Expert.

A što više bezbednosnih listova imate manje ćete platiti na bezbednosni list mesečno.

Postoji samo mala fiksna naknada od 35,00 evra u što je uključeno 9 bezbednosnih listova. Nakon prvih 9 bezbednosnih listova plaćate samo ono što vam treba. I što više dodajete, manje plaćate.

Br. bezbednosnih listova
(od - do)
Cena sa popustom po bezbednosnom listu
(u EUR)
1 - 9
Fiksni iznos 35 €
10 - 24
3,79 €
25 - 49
3,59 €
50 - 149
3,19 €
150 i više
2,79 €
PRIKAŽI SVE

To znači da možete imati 20 bezbednosnih listova na jednom jeziku ili 2 bezbednosna lista na 10 jezika. Jednostavno prebrojite bezbednosne listove na svim jezicima-to je onda vaš konačan broj.

Nikada se više nemojte brinuti za dodatne doplate.

Kako da uštedite vreme, povećate produktivnost i nikada više ne brinete o bezbednosnim listovima.

Uključene su sve revizije, pravne i sadržajne.

Uključena su sva ažuriranja bezbednosnih listova-pravna ili u formulaciji.

Neograničen broj korisnika.

Uz samo nekoliko klikova možete ih prevesti na bilo koji od 25 jezika EU.

Nema nadoknada za uspostavljanje i nadogradnju

Jezik nije jedina stvar koja se može promeniti. Vaši dokumenti su prilagođeni tako da odgovaraju lokalnim zakonima i propisima.

Profesionalna podrška

Garantujemo da će bezbednosni liostovi biti 100% prihvaćeni. Preuzimamo svu odgovornost i branićemo dokumentaciju u slučaju bilo kakvih pitanja.

Dostupne su sve funkcije bez dodatnih doplata.

Sve se može lako poslati e-poštom, linkovima ili QR kodovima.

Predobro da bi bilo istinito?

Kako možemo držati tako niske cene?

Mrzeli smo da pišemo bezbednosne listove u Wordu. Bio je to spor beskrajan proces. Ispravke su bile teške, čak nemoguće bez greške. Bezbednosni list se nije mogao izraditi. A deljenje raznih verzija je bila noćna mora. Kad smo došli do prvih 100 bezbednosnih listova znali smo da nešto mora da se promeni. Zato smo 2006. godine razvili Chemius-prvi web alat za izradu, upravljanje i deljenje informacija o hemikalijama.

Chemius je naše tajno oružje. Zato što se radi o web alatu možemo pisati, upravljati i deliti hemijsku dokumentaciju jednostavnije i brže nego što ste ikad zamišljali. Sve to uz tačnost, brzinu i jednostavnost. To je razlog zašto možete uživati u svim prednostima za 2,79 evra mesečno.

Koji je prvi korak?

Počinjemo s ponudom-ona je BESPLATNA i neobavezujuća, tako da se ni na šta ne obavezijete. Postoje tri jednostavna koraka koje morate preduzeti kako bismo vam mogli pomoći. Prvo, jednostavno postavite svoje bezbednosne listove jednostavnim alatom povuci i ispusti. Drugo, jednostavno označite jezike na kojima vam trebaju bezbednosni listovi. I na kraju nam kažite gde da vam pošaljemo ponudu koju smo pripremili za vas. Sve to trerba da traje manje od 5 minuta.

Proces pripreme vaše ponude nije automatizovan-pravi stručnjaci moraju da pregledaju vaše bezbednosne listove i tek onda pripreme ponudu samo za vas. Međutim, nemojte da brinete, ponudu ćete dobiti u roku od 72 sata.

Ja sam zadovoljan ponudom. Šta dalje?

Nakon što potvrdite ponudu potpisujemo standardni ugovor. Za to postoje dva razloga:
  • Usluge Chemius Expert-a se baziraju na kreditu pri čemu odrađujemo veliki deo posla odmah na početku bez plaćanja unapred.
  • To je garancija da ćemo naplatiti posao koji ovavljamo.
Kad sklonimo papire, počinjemo da radimo na vašim bezbednosnim listovima. Slobodno možete postaviti bilo koje pitanje, ako ga imate, pre i posle potpisivanja ugovora. Važno je da dobijete sve odgovore pre tako da sprečimo neočekivana iznenađenja.

Šta vam treba od pošetka?

Potrebni su nam originalni bezbednosni listovi na bilo kom jeziku, ili formulacija ako je potrebni izraditi bezbednosne listove ispočetka. Kao što znate dobijate 100% GARANCIJU BEZ BRIGA. I to je glavni razlog zašto nam je potreban originalni bezbednosni list ili formulacija.

Kako obezbeđujete sigurnost podataka iz bezbednosnog lista?

Znamo da bezbednosni listovi sadrže osetljive podatke. Zato nemamo problema u potpisivanju ugovora sa vama o neotkrivanju informacija. Ovde je standardni uzorak. Možete nam, poslati i svoj ako vam to daje više sigurnosti.

Koji je minimalni rok?

Minimalni rek je dve (2) godine. Ali mi činimo jednostavnim početak i kraj bilo kada. Ako se odlučite na otkaszivanje pre isteka roka od dve (2) godine, imate dve mogućnosti:
  • nastavite da plaćate mesečno (do isteka od godinu dana)
  • platite preostale mesece jednokratno

Zašto dve godine?

Prema našem iskustvu od preko deset godina i u razgovoru sa inpektorima za hemikalije, dve godine su minimalni životni ciklus proizvoda. Uzmite u obzir koliko je potrebno za proizvodnju proizvoda, za njegov plasman i koliko dugo ga neko može drćati u skladištu. Za sve to vreme morate imati odgovarajuću dokumentaciju za hemikalije. Propisi nalažu da dokumentaciju za hemikalije čuvate 10 godina od prvog plasmana proizvoda.

Šta se događa sa mojim bezbednosnim listovima nakon dve godine?

Brineme se za vaše bezbednosne listove dok od vas ne dobijemoi drugačija uputstva. Možete ih izbrisati iz usluge ChemiusExpert ako vam više nisu potrebni.

Postoji li zaista potreba za ažuriranjem bezbednosnih listova?

Bezbednosni listovi uvek podležu mnogim promenama. Bukvalno. U proteklih 6 godina bilo je 5 promena u CLP propisima. Povrh toga, najavljeno ih je još tri u trenutku kada govorimo o ovoj temi. Sada znate da bezbednosni listovi nikada nisu bili statički dokumenti. To je bio samo mit.

Mogu li izbrisati bezbednosne listove iz Chemius Expert-a?

Da, možete ih izbrisati nakon dve (2) godine jer je to godišnji servis. Jednostavno nam pošaljite e-poštu i mi ćemo se odmah pobrinuti za to. Ako ih želite izbrisati ranije, možete i to. Morate samo platiti ostatak mesečne nadoknade za bezbednosni list koji želite izbrisati.

Postoji li popust na godišnji servis?

Da, nudimo (osim količinskih popusta) i 5% popusta na dugoročno obavezivanje. Ako želite da koristite taj ekskluzivan popust, molimo obratite se na bojan.dimic@bens-consulting.eu i on će se pobrinuti za to.

Šta ako imam jedan proizvod i nekoliko naziva proizvoda?

Odlično pitanje. Recimo da imate jedan proizvod koji prodajete pod nekoliko naziva proizvoda. Ili možda čak imate jedan proizvod koji prodajte pod nekoliko različitih naziva – i imate različite distributere za svaki naziv tih proizvoda.

Zapravo, jedan naš klijent ima 74 (da, 74) naziva proizvoda za jedan proizvod. A ipak plaća samo za jedan bezbednosni list. Zamislite uštede koje ostvarujete od te opcije - plaćate samo za jedan umesto za 74 bezbednosnih listova. To je novac koje ide pravo u vaš džep.

Postoje li dodatne nadoknade?

Ne, NEMA dodatnih nadoknada. Računamo samo po bezbednosnom listu za svaki mesec. Cene ne zavise od toga koliko bezbednosni list ima stranica. Sve funkcije su uključene, neograničen broj korisnika, nema nadoknade za postavljanje, za ažuriranje, za licence. Zato što nema skrivenih troškova, nema ni dodatnih nadoknada.

Šta mi je potrebno za korišćenje Chemius expert servisa?

Da biste radili u ChemiusExpertu možete koristiti bilo koji uređaj s internet vezom i internet pretraživačem. Internet pretraživači koji najbolje rade su Google Chrome, Firefox, Safari i Microsoft Edge.

Da li su moji podaci bezebedni i postoje li rezevne kopije?

Apsolutno. Koristimo 2048 bitni sertifikat i podržavamo 128 bitnu bankovnu SSL enkripciju za svaku stranicu tako da ste uvek zaštićeni. Naša infrastruktura skladištenja je vrlo izdržljiva i toleriše greške.To znači da se svaka datoteka zapisuje na nekoliko lokacija radi sprečavanja gubitka podataka. Stručnjaci koji pomažu bankama redovno testiraju naše baze podataka kako bi obezbedili da je ChemiusExpert neprobojan za neželjene napade hakera.

Gde se nalaze vaše izjave o politici privatnosti i uslovima poslovanja?

Mogu ih isprobati?

Sigurno! Mi kažemo – isprobajte sami za sebe. U test je uključen jedan bezbednosni list koji izrađujemo na jeziku koji odaberete. To je BESPLATNO, bez skrivenih obaveza. Jednostavno pošaljite Bojanu, našem šefu prodaje e-poštu. I ne zaboravite uključiti originalni bezbednosni list list i podatak na kojem jeziku vam treba. Bojan će vas potom obavestiti kada ćete dobiti svoj novi bezbednosni list. Onda se možete poigrati sa bezbednosnim listom i videti odgovaraju li vam prednosti koje nudimo. Ako želite da komunicirate lično, možete i da nazovete Draganu 381 11 6308 146 da vas vodi kroz postupak.

Ima li još pitanja?

Brza i gotova rešenja kad su vam potrebna

Ako niste pronašli što ste tražili, nazovite na
381 11 63 08 146. Ne koristimo automatske sekretarice i nećemo vas staviti na čekanje. I mi to mrzimo.

Možete koristiti i info@bens-consulting.com ako radije pišete. I ne brinite se. Info samo znači da svi primamo vašu e-poštu i da vam možemo dati brz i tačan odgovor u najkraćem mogućem vremenu.

Ako želite nekoga da direktno kontaktirate, onda je Dragana (Direktor Bens Consulting Srbija) prava osoba za vas. Možete jo dobiti na dragana@bens-consulting.com.

Povećajte svoj ugled i sposobnost da se stvari odrađuju.

Zašto ne biste počeli danas? ISPROBAJTE SAMI besplatno je, bez obaveza.

Dobijate JEDAN CLP BL BESPLATNO

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice www.bens-consulting.com/rs/ slažete se s korištenjem kolačića.