Get your individual offer for Safety Data Sheets HERE >>
Besplatna proba
ZATVORI MENI

Izračunajte svoje mjesečne troškove.

Evo besplatnog kalkulatora da vam pomogne da izračunate mjesečne troškove. Jednostavno povucite kružić ispod da biste vidjeli svoje troškove za broj bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova (na svim jezicima) koje imate.

0

1

10

25

50

150

30

100

500 i više

DRAG

1

 STL/BTL za

BTL/STL za

3.99

 mjesečno

(ili €

3.99

 mjesec)

Dobijate JEDAN CLP BTL/STL BESPLATNO
safe & with no obligations

Jednostavne i poštene cijene bez iznenađenja

Za razliku od drugih cloud usluga, ne naplaćujemo po korisniku/licenci/nivou mogućnosti. Naplaćujemo samo ono što koristite - koliko bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova ste uključili u uslugu Chemius Expert.

A što više bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova imate, manje ćete platiti po BTL/STL-u mjesečno. Postoji samo jedna mala fiksna naknada od 35,00 evra u što je uključeno 9 bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova. Nakon prvih 9 BTL/STL-ova, plaćate samo ono što vam treba. I što više dodajete, manje plaćate.

A što više bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova imate, manje ćete platiti po BTL/STL-u mjesečno. Postoji samo jedna mala fiksna naknada od 35,00 evra u što je uključeno 9 bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova. Nakon prvih 9 BTL/STL-ova, plaćate samo ono što vam treba. I što više dodajete, manje plaćate.

Broj BTL/STL
(od - to)
Cijena s popustom po BTL/STL
(u EUR)
1 - 9
€35 paušal
10 - 24
€3.79
25 - 49
€3.59
50 - 149
€3.19
150 and more
€2.79
***buttonPricing01***

To znači da možete imati 20 bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova na jednom jeziku ili 2 bezbjednosno/sigurnosno-tehnička lista na 10 jezika. Jednostavno prebrojite bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove na svim jezicima - to je onda vaš konačan broj.

Nikada se više nemojte brinuti za dodatne naknade.

Kako da uštedite vrijeme, povećate produktivnost i nikada više ne brinete o bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima.

Uključene su sve revizije.

Uključena su sve revizije bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova - pravne promjene ili promjene u formulaciji. Tako da nema neočekivanih ili skrivenih troškova.

Neograničen broj korisnika.

Uz samo nekoliko klikova možete ih prevesti na bilo koji od 25 jezika EU.

Nema naknada za uspostavljanje.

Jezik nije jedina stvar koja se mijenja. Vaši dokumenti su prilagođeni i lokalnim zakonima i propisima.

Profesionalna podrška.

Garantujemo da će bezbjednosno/sigurnosno-tehnički liostovi biti 100% prihvaćeni. Preuzimamo punu odgovornost i branićemo dokumentaciju u slučaju bilo kakvih pitanja.

Dostupne su sve funkcije bez
dodatnih naknada.

Sve se može lako poslati e-poštom, linkovima ili QR kodovima.

Predobro da bi bilo istinito?

Kako možemo držati tako niske cijene?

Mrzili smo da pišemo bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove u Wordu. Bio je to spor, beskrajan proces. Ažuriranje je bilo teško, čak nemoguće bez grešaka. Bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih list se nije mogao pravilno uobličiti. A dijeljenje raznih verzija je bilo noćna mora. Kad smo došli do prvih 100 bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova znali smo da je nešto potrebno promijeniti. Zato smo 2006. godine razvili Chemius – prvi web alat za izradu, upravljanje i dijeljenje dokumentacije o hemikalijama. Chemius je naše tajno oružje. Zato što se radi o web alatu, možemo izrađivati, upravljati i dijeliti hemijsku dokumentaciju jednostavnije i brže nego što ste ikad zamišljali. Sve to uz tačnost, brzinu i jednostavnost. To je razlog zašto možete uživati u svim prednostima za već od 2,79 evra mjesečno.

Koji je prvi korak?

Počinjemo s ponudom - ona je BESPLATNA i neobavezujuća, tako da se ni na šta ne obavezujete. Postoje tri jednostavna koraka koja morate napraviti kako bismo mogli da vam pomognemo. Prvo, postavite svoje bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove jednostavnim alatom "povuci i ispusti". Drugo, jednostavno označite jezike na kojima vam trebaju bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi. I na kraju, recite nam gdje da vam pošaljemo ponudu koju smo pripremili za vas. Za to vam treba manje od 5 minuta. Proces pripreme vaše ponude nije automatizovan - stvarni stručnjaci moraju da pregledaju vaše bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove i tek onda pripreme ponudu samo za vas. Ipak, nemojte da brinete, ponudu ćete dobiti u roku od 72 sata.

Zadovoljan sam ponudom. Šta dalje?

Nakon što potvrdite ponudu, potpisujemo standardni ugovor. Za to postoje dva razloga: Usluge Chemius Expert-a se baziraju na kreditu pri čemu odrađujemo veliki dio posla odmah na početku bez plaćanja unapred. To je garancija da ćemo naplatiti posao koji obavljamo. Kad završimo sa papirologijom, počinjemo da radimo na vašim bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima. Slobodno možete postaviti bilo koje pitanje, ako ga imate, prije i poslije potpisivanja ugovora. Važno je da dobijete sve odgovore prije kako bismo spriječili neočekivana iznenađenja.

Šta vam treba od početka?

Potrebni su nam samo originalni bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi na bilo kojem jeziku, ili formulacija ako je potrebni izraditi bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove ispočetka. Kao što znate dobijate 100% GARANCIJU BEZ BRIGA. I to je glavni razlog zašto nam je potreban originalni bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list ili formulacija.

Kako obezbeđujete sigurnost podataka iz bezbjednosno/sigurnosno-tehničkog lista?

Znamo da bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi sadrže osjetljive podatke. Zato nam nije problem da sa vama potpišemo ugovor o neotkrivanju podataka. Ovdje je standardni uzorak. Možete nam, poslati i svoj ako vam to pruža više sigurnosti.

Koji je minimalni rok?

Minimalni rok je dvije (2) godine. Ali jednostavno je započeti ili završiti uslugu bilo kada. Ako se odlučite na otkazivanje prije isteka roka od dvije (2) godine, imate dvije mogućnosti:
  • nastavite da plaćate mjesečno (do isteka jedne godine)
  • platite preostale mjesece u jednom iznosu

Zašto dvije godine?

Prema našem iskustvu od preko deset godina i u razgovoru sa inpektorima za hemikalije, dvije godine su minimalni životni ciklus proizvoda. Uzmite u obzir koliko je potrebno za proizvodnju proizvoda, za njegov plasman i koliko dugo ga neko može držati u skladištu. Za sve to vrijeme morate imati odgovarajuću dokumentaciju za hemikalije. Propisi nalažu da dokumentaciju za hemikalije čuvate 10 godina od prvog plasmana proizvoda.

Šta se događa sa mojim bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima nakon dvije godine?

Brinemo se za vaše bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove dok od vas ne dobijemo drugačija uputstva. Možete ih izbrisati iz usluge ChemiusExpert ako vam više nisu potrebni.

Postoji li zaista potreba za ažuriranjem bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova?

Bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi stalno podliježu mnogim promjenama. Bukvalno. U proteklih 6 godina bilo je 5 izmjena u CLP propisima. Pored toga, najavljene su još tri u trenutku kada govorimo o ovoj temi. Sada znate da bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi nikada nisu bili statički dokumenti. To je bio samo mit.

Mogu li izbrisati bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove iz Chemius Expert-a?

Da, možete ih izbrisati nakon dvije (2) godine jer je to godišnji servis. Jednostavno nam pošaljite e-mail i mi ćemo se odmah pobrinuti za to. Ako ih želite izbrisati ranije, možete i to. Samo morate platiti ostatak mjesečne naknade za bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list koji želite izbrisati.

Postoji li popust na godišnji servis?

Da, nudimo (osim količinskih popusta) i 5% popusta na dugoročno obavezivanje. Ako želite da koristite taj ekskluzivan popust, molimo obratite se na bojan.dimic@bens-consulting.eu i on će se pobrinuti za to.

Šta ako imam jedan proizvod i nekoliko naziva proizvoda?

Odlično pitanje. Recimo da imate jedan proizvod koji prodajete pod nekoliko naziva. Ili možda čak imate jedan proizvod koji prodajte pod nekoliko različitih naziva – i imate različite distributere za svaki od tih naziva. Zapravo, jedan naš klijent ima 74 (da, 74) naziva proizvoda za jedan proizvod. A ipak plaća samo za jedan bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list. Zamislite uštede koje ostvarujete od te opcije - plaćate samo za jedan umjesto za 74 bezbjednosno/sigurnosno-tehnička lista. To je novac koje ide pravo u vaš džep.

Postoje li dodatne naknade?

Ne, NEMA dodatnih naknada. Računamo samo po bezbjednosno/sigurnosno-tehničkom listu za svaki mjesec. Cijene ne zavise od toga koliko bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list ima stranica. Sve funkcije su uključene, neograničen broj korisnika, nema naknade za postavljanje, za ažuriranje, za licence. Zato što nema skrivenih troškova, nema ni dodatnih naknada.

Šta mi je potrebno za korišćenje ChemiusExpert servisa?

Da biste radili u ChemiusExpertu možete koristiti bilo koji uređaj sa internet vezom i internet pretraživačem. Internet pretraživači koji najbolje rade su Google Chrome, Firefox, Safari i Microsoft Edge.

Da li su moji podaci bezebjedni i postoje li rezervne kopije?

Apsolutno. Koristimo 2048 bitni sertifikat i podržavamo 128 bitnu bankovnu SSL enkripciju za svaku stranicu tako da ste uvijek zaštićeni. Naša infrastruktura čuvanja je vrlo izdržljiva i toleriše greške. To znači da se svaka datoteka zapisuje na nekoliko lokacija radi sprečavanja gubitka podataka. Stručnjaci koji pomažu bankama redovno testiraju naše baze podataka kako bi obezbijedili da je ChemiusExpert neprobojan za neželjene hakerske napade.

Gdje se nalaze izjave o politici privatnosti i uslovima poslovanja?

Mogu ih isprobati?

Naravno! Mi kažemo – isprobajte sami za sebe. U test je uključen jedan bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list koji izrađujemo na jeziku koji odaberete. To je BESPLATNO, bez skrivenih obaveza. Jednostavno pošaljite Bojanu, našem šefu prodaje, e-mail. I ne zaboravite priložiti originalni bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list i podatak na kojem jeziku vam treba. Bojan će vas potom obavijestiti kada ćete dobiti svoj novi bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list. Onda se možete poigrati sa bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listom i vidjeti odgovaraju li vam prednosti koje nudimo. Ako želite da komunicirate lično, možete pozvati Ninu na 387 65 641 373 da vas vodi kroz postupak.

Imate li još pitanja?

Brza i gotova rješenja onda kad su vam potrebna

Ako niste pronašli šta ste tražili, pozovite na 387 65 641 373. Ne koristimo automatske sekretarice i nećemo vas staviti na čekanje. I mi to mrzimo.

Možete koristiti i info@bens-consulting.com ako više volite da pišete. I ne brinite se. Info samo znači da svi primamo vašu e-poštu i da vam možemo dati brz i tačan odgovor u najkraćem mogućem vremenu.

Ako želite da nekoga direktno kontaktirate, onda je Nina (direktor Bens Consulting Bosna i Hercegovina) prava osoba za vas. Možete joj pisati na
nina.pajovic@bens-consulting.eu.

Povećajte svoj ugled i sposobnost da obavite posao. Zašto ne biste počeli danas? ISPROBAJTE SAMI, besplatno je, bez obaveza.

Zašto ne biste počeli danas?

Dobijate JEDAN CLP BTL/STL BESPLATNO
***cookieAlert***