Zatražite svoju individualnu ponudu za bezbednosne listove ovde >>
Počnite
zatvori meni

Možete da zaboravite na brige sa bezbednosnim
listovima – ukoliko raspolažete ovom
jednostavnom uslugom.

Brz. Personalizovan. Pametan. Pouzdan.

Pristupite bezbednosnim listovima na 25 jezika bilo kada, bilo gde jednom sigurnom prijavom. ChemiusExpert brine o vašim bezbednosnim listovima, etiketama i uputstvima 24 časa na dan. Zato možete da se usredsredite na važnije stvari u životu.

Saznajte kako
Dobijate JEDAN CLP BL BESPLATNO
Juvi
Ukoliko želite pouzdanog partnera koji će vam upravljanje dokumentacijom učiniti znatno jednostavnijim i saslušati vaše potrebe, onda vam preporučujem BENS Consulting.
Primož Juhart, CEO
SILCO
BENS Consulting je u potpunosti promenio način na koji danas gledamo na upravljanje dokumentacijom za hemikalije. Ranije smo bezbednosne listove izrađivali ručno, u Wordu, ali je to bio posao koji je iziskivao mnogo vremena, i kojim se nismo rado bavili. Danas je to naša konkurentna prednost, jer novim partnerima odmah nudimo pristup uređenoj dokumentaciji, do koje mogu doći bilo kada.
Sašo Kronovšek, CEO
Rothenberger
Svakom potencijalnom korisniku usluga te vrste preporučujem Vaše preduzeće, koje se svojom stručnošću i fleksibilnošću stara za jednostavna rešenja u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.
Janez Brajnik, partner za Sloveniju

Uvek ažurirano i dostupno.

Gotovi kada su vam potrebni.

Svako u vašoj organizaciji može istovremeno pristupiti istim informacijama. Samo se prijavite i spremni ste poigrati se s vašom hemijskom dokumentacijom. Bez obzira jeste li kod kuće, na putu ili u privatnosti svoje kancelarije. Možete deliti, štampati ili samo pregledati svoje dokumente na 25 jezika. Sve s tačnošću, brzinom i lakoćom.

Vaši bezbednosni listovi nikada ne zastarevaju.

Vaša hemijska dokumentacija ažurira se dnevno po potrebi. Uvek kada je otvorite imate najnoviju i ispravnu verziju bezbednosnih listova, etiketa i uputstva za bezbedan rad koje vas čekaju. Sve promene - pravne ili u formulaciji - ažuriraju se na dnevnoj osnovi bez ometanja vašeg rada. Vaši partneri, inspektori za hemiju i kontrolori ISO standarda vole ChemiusExpert jer im daje trenutni pristup aktuelnoj dokumentaciji – u bilo koje vreme, bilo gde.


Neverovatno jednostavno korištenje.

***shortBenefits09***
***shortBenefits10***
Dobavljač
Podaci o proizvodu
ADR podaci
H i P oznake
BL napravljen
Jezici

Odmah možete videti svaku pojedinost.

Sada možete lako pratiti sve svoje bezbednosne listove, videti nivo opasnosti (bez otvaranja svakog pojedinačnog bezbednosnog lista), poslednje važeće bezbednosne listove, ADR kategorije. Svaka pojedinost je prikazana na prirodan i transparentan način, tako da konačno možete videti kompletnu sliku.

Pogledajte video
***ctaMoreAboutChemius***

Svi jezici na jednom mestu.

Dokumentacija je dostupna na bilo kom od 25 jezika Evropske unije. Ti bezbednosni listovi nisu samo prevedeni. Oni su prilagođeni tako da odgovaraju pravilima i propisima lokalnih vlasti. Nema više gubljenja vremena u pretraživanju interneta i u jurnjavi za pravom osobom u drugoj državi kako biste došli do najnovije i ispravne verzije bezbednosnog lista. Pritiskom na dugme imate pristup u 25 država.

Izaberi svoj jezik

Pretraživanje brzinom svetlosti.

Pronađite ono što tražite u sekundi. Jednostavno ukucajte svoje ključne reči u polje za pretraživanje i odmah ćete videti sve rezultate. Možete izabrati odgovarajući bezbednosni list, etiketu ili uputstvo za bezbedan rad i koristiti ih kako god želite. Možete koristiti filtere u svim kategorijama, što vam daje beskonačne mogućnosti i načine za pretraživanje svojih podataka.

DOBITE JEDAN CLP BL BESPLATNO
Pogledajte video

Povećajte svoj ugled i sposobnost da se stvari urade

Zašto ne počnete danas?

DOBITE JEDAN CLP BL BESPLATNO
sigurno i bez obaveza

Fleksibilnost koja vam treba i koju želite.

Jedan bezbednosni list, višestruki nazivi proizvoda.

Možda prodajete ili razmišljate o prodaji jednog proizvoda pod nekoliko njegovih naziva. Ili možda čak imate jedan proizvod kojei prodajte pod nekoliko različitih naziva za njega - i imate različite distributere za svaki njegov naziv.

Jedan naš klijent ima 74 (da, 74) naziva proizvoda za jedan proizvod. A ipak plaća samo za jedan bezbednosni list. Zamislite uštede koje ostvarujete od te opcije - plaćate samo za jedan umesto za 74 bezbednosna lista. To je novac koje ide direktno u vaš džep.

Neka to bude ono pravo za vas.

Svako u vašoj organizaciji može pristupiti istovremeno istim informacijama, s bilo kojeg mesta. A ipak niste ograničeni samo na ono što vidite. Pregled informacija lako možete prilagoditi svojim potrebama, tako da vidite tačno one koje su vam potrebne i koje u tom trenutku želite.

Deljenje u realnom vremenu "za stvarno".

Deljenje i dostavljanje najnovije hemijske dokumentacije svojim partnerima sada je dečja igra. Samo pošaljite bezbednosne listove na način na koji želite - i nemojte se brinuti za ažuriranje. Mi smo to već uradili. Kako? Slanjem bezbednosnih listova iz Chemiusa. To je zato što su vaši dokumenti spojeni na sigurnu bazu podataka dajući vašim primaocima siguran pristup najnovijim ispravnim bezbednosnim listovima.

DOBITE JEDAN CLP BL BESPLATNO


Uživajte u etiketama.

Etikete sada JESU vaša hemijska dokumentacija.

Svaka etiketa je automatski spojena sa svojim bezbednosnim listom kako bi se sprečila ljudska greška. Osim toga, svaka etiketa može nositi QR (Quick Response) kod. Skeniranjem koda uvek imate pristup poslednjoj i važećoj verziji bezbednosnog lista i uputstvima za bezbedan rad.

Ako je vašem klijentu, hemijskom inspektoru, ISO kontroloru ili lekaru potreban bezbednosni list, jednostavno može da skenira QR kod na proizvodu. Svaki put kada ga skenira odmah prima ažuriranu i važeću verziju bezbednosnog lista, etikete i uputstva za bezbedan rad.

Pogledajte video

Uživajte u etiketama.

Bez obzira da li vam treba CLP, etikete na jednom ili više jezika koje su pripremljene za stavljanje na ambalažu po vašem izboru, s QR kodom ili bez njega, UN brojem, izjavama o rizicima ili opasnostima, Chemius može pomoći. U samo nekoliko klikova mišem možete izraditi etikete koje odgovaraju vašim očekivanjima i potrebama. Možete ih sačuvati, podeliti, štampati ili naručiti. Sve bez ikakvog gubitka vremena.

Pogledajte video
***ctaMoreAboutChemius***

Imajte potpunu kontrolu u svako doba.

Možete uživati u rezultatima dok mi za vas odrađujemo naporan rad. Budući da pravi stručnjaci odrađuju posao, možete jednostavno pozvati za dodatno mišljenje ili praktičan savet. Time ne samo da se osigurava da dobijate hemijsku dokumentaciju najvišeg kvaliteta koju možemo napisati, nego i da povratno primite brz i tačan odgovor u najkraćem mogućem vremenu.

Kako je ova usluga zaživela- i zašto?

Pre Chemius-a proveo sam bezbrojne noći bukvalno za kuhinjskim stolom pišući i popravljajući bezbednosne listove u Word-u. Brinuo sam o oko 100 bezbednosnih listova.

Ovi statični bezbednosni listovi koje sam napravio u Word-u ili PDF-u ne mogu da prate promene u zakonskim propisima ili recepturama, teško se dele sa bilo kim i teško se čuvaju i prate.

Bio je to dugi zamoran posao koji nije imun na greške. Upravo tada sam shvatio da moram nešto da učinim da bih pomogao sebi i svojim klijentima. Tako sam otišao da ih posetim. I čujem njihove priče. Da dobijem njihova očekivanja, želje i potrebe.

Maja 2002. godine konačno sam detaljno saznao šta moji klijenti žele. Na moje iznenađenje reč je bila o nečemu što sam i ja želeo – sistem za upravljanje bezbednosnim listovima koji će im dati više vremena i omogućiti da iskoriste svoj talenat i strast onako kako zaista žele. U isto vreme, potreban im je sistem za upravljanje bezbednosnim listovima koji je zaista dobro napravljen i koji je jednostavan za upotrebu.

Iz ove zajedničke poteškoće nastala je moja misija. Želim da napravim uslugu za bezbednosne listove koja će stručnjacima iz svih delova hemijske industrije omogućiti da se bave važnim stvarima, a da ih ne hemijska dokumentacija ne udavi.

I to se desilo 2006. godine – nakon četiri godine beskonačnog razvoja i testiranja – kada smo pokrenuli ChemiusExpert.

Danas čitav naš posao počiva na ChemiusExpert-u – pravimo, prevodimo, upravljamo i delimo hemijsku dokumentaciju preko njega. A pomaže vam i da uštedite dragoceno vreme i iskoristite svoj talenat na bolji način.

Tu leži naša garancija: Dobićete najkvalitetniju moguću hemijsku dokumentaciju koju možemo da izradimo, kao i uslugu koja ceni vaše vreme i poštuje vaš talenat.

Zato za nas postoji samo jedna mera koja se na kraju računa. I to je vaš odgovor na sledeće pitanje:

Da li biste nas preporučili prijatelju nakon što ste potražili pomoć od nas? Ili smo vas izneverili?

Vidite, mi verujemo da najbolja usluga nastaje prevazilaženjem vaših očekivanja. Jednostavan cilj koji nije lako doseći.

Bojan Buinacgeneralni direktor & osnivač kompanije BENS Consulting

1991
2002
2006
2016

Usluge bez briga.

Nenadmašno bezbrižna GARANCIJA!

Lokalna podrška naših franšizera i eksternih partnera omogućava vam da su vaši bezbednosni listovi prilagođeni svaki dan lokalnim propisima kao i propisima Evropske unije.

Čak i kada dobijete primedbe od nekih lokalnih vlasti, ažuriraćemo bezbednosne listove prema njima bez dodatnih troškova za vas. Možete biti 100% sigurni da stručnjaci ChemiusExperta daju tačne informacije.

Bezbednost vaših podataka na nivou banke.

Koristimo 2048 bitni sertifikat i podržavamo 128 bitnu bankovnu SSL enkripciju za svaku stranicu tako da ste uvek zaštićeni. Naša infrastruktura čuvanja je vrlo izdržljiva i toleriše greške. To znači da se svaka datoteka piše na nekoliko lokacija radi sprečavanja gubitka podataka. Stručnjaci koji pomažu bankama redovno testiraju naše baze podataka kako bi obezbedili da je ChemiusExpert neprobojan za neželjene napade hakera.

Iskoristite znanje pravih stručnjaka.

Možete se smejati brigama oko bezbednosnih listova – ako uživate u uslugama ChemiusExperta.

DOBITE JEDAN CLP BL BESPLATNO
sigurno i bez obaveza

Ova web stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice www.bens-consulting.com/rs/ slažete se s korištenjem kolačića.