Get your individual offer for Safety Data Sheets HERE >>
Besplatna proba
ZATVORI MENI

Možete da zaboravite na brige sa bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima –
ako imate ovu jednostavnu uslugu.

 

Pristupite bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima na 25 jezika bilo kada, bilo gdje jednom sigurnom prijavom. ChemiusExpert brine o vašim bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima, etiketama i uputstvima 24 sata dnevno. Zato možete da se usredsredite na važnije stvari u životu.

Saznajte kako
Dobijate JEDAN CLP BTL/STL BESPLATNO
KemisPLUS
Ukoliko želite pouzdanog partnera koji će znatno pojednostaviti upravljanje dokumentacijom i saslušati vaše potrebe, onda vam preporučujem BENS Consulting.
Uroš Lipovšek, CEO
Rothenberger GmbH
Svakom potencijalnom korisniku usluga te vrste preporučujem vašu kompaniju koja se svojom stručnošću i fleksibilnošću stara za jednostavna rješenja u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.
Janez Brajnik
Ecot
Dozvolite da vam se ukratko iskreno zahvalim na vašoj stručnosti, poštenju, iskrenosti. Veoma prijatno me je iznenadila i vaša spremnost da saslušate ideje i prijedloge vašeg klijenta, odnosno poslovnog partnera.
Ljuba Eržen, CEO

Uvijek ažurirano, uvijek dostupno.

Gotovi kada su vam potrebni.

Svako u vašoj organizaciji može istovremeno pristupiti istim informacijama. Samo se prijavite i spremni ste poigrati se sa vašom hemijskom dokumentacijom. Bez obzira jeste li kod kuće, na putu ili u privatnosti svoje kancelarije. Možete dijeliti, štampati ili samo pregledati svoja dokumenta na 25 jezika. Sve sa tačnošću, brzinom i lakoćom.

Vaši bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi nikada ne zastarijevaju.

Vaša hemijska dokumentacija ažurira se dnevno po potrebi. Uvijek kada je otvorite, čekaju vas najnovije važeće verzije bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova, etiketa i uputstava za bezbjedan rad. Sve promjene - pravne ili u formulaciji - ažuriraju se na dnevnoj bazi bez ometanja vašeg rada. Vaši partneri, inspektori za hemikalije i kontrolori ISO standarda vole ChemiusExpert jer im daje trenutni pristup aktuelnoj dokumentaciji – u bilo koje vrijeme, bilo gdje.


Nevjerovatno jednostavno korištenje.

Filteri
Traži
Dobavljač
Podaci o proizvodu
Valjanost bezbjednosno-tehničkog lista
H i P oznake
BL napravljen
Jezici

Odmah možete vidjeti svaku pojedinost.

Sada možete lako pratiti sve svoje bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove, vidjeti nivo opasnosti (bez otvaranja svakog pojedinačnog bezbjednosno/sigurnosno-tehničkog lista), posljednje važeće bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove, ADR kategorije. Svaka pojedinost je prikazana na prirodan i transparentan način, tako da konačno možete vidjeti kompletnu sliku.

Pogledajte video
Više o Chemius softveru

Svi jezici na jednom mjestu.

Dokumentacija je dostupna na bilo kom od 25 jezika Evropske unije. Ti bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi nisu samo prevedeni. Oni su prilagođeni pravilima i propisima lokalnih vlasti. Nema više gubljenja vremena u pretraživanju interneta i u jurnjavi za pravom osobom u drugoj državi kako biste došli do najnovije važeće verzije bezbjednosno/sigurnosno-tehničkog lista. Pritiskom na dugme imate pristup u 25 država.

Izaberi svoj jezik

Pretraživanje brzinom svjetlosti.

Pronađite ono što tražite u sekundi. Jednostavno ukucajte svoje ključne riječi u polje za pretraživanje i odmah ćete vidjeti sve rezultate. Možete izabrati odgovarajući bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list, etiketu ili uputstvo za bezbjedan rad i koristiti ih kako god želite. Možete koristiti filtere u svim kategorijama, što vam daje beskonačne mogućnosti i načine za pretraživanje vaših podataka.

Dobijate JEDAN CLP BTL/STL BESPLATNO
Pogledajte video

Povećajte svoj ugled i sposobnost da obavite posao.

Zašto ne biste počeli danas?

Dobijate JEDAN CLP BTL/STL BESPLATNO
sigurno i bez obaveza

Fleksibilnost kakva vam je potrebna i koju želite.

Jedan bezbjednosno/sigurnosno-tehnički
list, višestruki nazivi proizvoda.

Možda prodajete ili razmišljate o prodaji jednog proizvoda pod nekoliko naziva. Ili možda čak imate jedan proizvod koji prodajte pod nekoliko različitih naziva - i imate različite distributere za svaki od tih naziva. Jedan naš klijent ima 74 (da, 74) naziva proizvoda za jedan proizvod. A ipak plaća samo za jedan bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list. Zamislite uštede koje ostvarujete od te opcije - plaćate samo za jedan umjesto za 74 bezbjednosno/sigurnosno-tehnička lista. To je novac koji ide pravo u vaš džep.

Neka to bude ono pravo za vas.

Svako u vašoj organizaciji može pristupiti istovremeno istim informacijama, sa bilo kojeg mjesta. A ipak niste ograničeni samo na ono što vidite. Pregled informacija možete lako prilagoditi svojim potrebama, tako da vidite tačno one koje su vam potrebne i koje u tom trenutku želite.

Dijeljenje u realnom vremenu "za stvarno".

Dijeljenje i dostavljanje najnovije hemijske dokumentacije vašim partnerima sada je dječija igra. Samo pošaljite bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove na način na koji želite - i nemojte se brinuti za ažuriranje. Mi smo to već uradili. Kako? Slanjem bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova iz Chemiusa. To je zato što su vaši dokumenti povezani sa sigurnom bazom podataka pružajući vašim primaocima bezbjedan pristup najnovijim važećim bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima.

Dobijate JEDAN CLP BTL/STL BESPLATNO


Etikete kao vaš BTL/STL.

Etikete sada JESU vaša hemijska dokumentacija.

Svaka etiketa je automatski povezana sa svojim bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listom kako bi se spriječile ljudske greške. Osim toga, svaka etiketa može nositi QR (Quick Response) kod. Skeniranjem koda uvijek imate pristup posljednjoj važećoj verziji bezbjednosno/sigurnosno-tehničkog lista i uputstvima za bezbjedan rad. Ako je vašem klijentu, inspektoru za hemikalije, ISO kontroloru ili ljekaru potreban bezbjednosno/sigurnosno-tehnički list, jednostavno može da skenira QR kod na proizvodu. Svaki put kada ga skeniraju, odmah dobiju ažuriranu i važeću verziju bezbjednosno/sigurnosno-tehničkog lista, etikete i uputstva za bezbjedan rad.

Pogledajte video

Uživajte u etiketama.

Bez obzira na to da li vam trebaju CLP etikete, etikete na jednom ili više jezika koje su pripremljene za postavljanje na ambalažu po vašem izboru, sa QR kodom ili bez njega, UN brojem, obavještenjima o opasnostima, Chemius može pomoći. U samo nekoliko klikova možete izraditi etikete koje odgovaraju vašim očekivanjima i potrebama. Možete ih sačuvati, podijeliti, štampati ili naručiti. Sve bez ikakvog gubitka vremena.

Pogledajte video
Više o Chemius softveru

Imajte potpunu kontrolu u svako doba.

Možete uživati u rezultatima dok mi za vas obavljamo naporan rad. Budući da stvarni stručnjaci odrađuju posao, možete jednostavno pozvati za dodatno mišljenje ili praktičan savjet. Time ne samo da se osigurava da dobijate hemijsku dokumentaciju najvišeg kvaliteta koji možemo postići, nego i da dobijete brz i tačan odgovor u najkraćem mogućem vremenu.

Kako je ova usluga zaživjela - i zašto?

Prije Chemius-a proveo sam bezbrojne noći u kojima sam bukvalno pisao i ispravljao bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove u Word-u na kuhinjskom stolu. Bilo je to oko 100-tog bezbjednosno/sigurnosno-tehničkog lista kada mi je sinulo. Ti statični bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi koje sam napravio u Word-u ili PDF-u ne mogu da prate promjene u zakonskim propisima ili recepturama, teško se dijele i prave puno problema prilikom čuvanja i praćenja. Bio je to dug i zamoran posao koji nije imun na greške. Upravo tada sam shvatio da moram nešto da učinim da bih pomogao sebi i svojim klijentima. Tako sam otišao da ih posjetim. Da čujem njihove priče. Da saznam njihova očekivanja, želje i potrebe.

U maju 2002. godine konačno sam detaljno znao šta moji klijenti žele. Na moje iznenađenje to je bilo nešto što sam i ja želio – sistem za upravljanje bezbjednosno/sigurnosno-tehničkim listovima koji će im dati više vremena i omogućiti da iskoriste svoj talenat i strast onako kako zaista žele. Istovremeno, potreban im je sistem koji je zaista dobro napravljen i koji je jednostavan za upotrebu. Iz ove zajedničke poteškoće nastala je moja misija. Želim da napravim sistem za bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove koji će stručnjacima iz svih dijelova hemijske industrije omogućiti da se bave važnim stvarima, a da ih hemijska dokumentacija ne udavi.

I 2006. godine – nakon četiri godine beskonačnog razvoja i testiranja – pokrenuli smo ChemiusExpert. Danas se naše cijelo poslovanje oslanja na ChemiusExpert – pomoću njega izrađujemo, prevodimo, upravljamo i dijelimo hemijsku dokumentaciju. A pomaže u oslobađanju dragocjenog vremena i korištenju talenta na bolji način. U tome je naša garancija: Dobićete najkvalitetniju moguću hemijsku dokumentaciju koju možemo da izradimo, kao i uslugu koja cijeni vaše vrijeme i poštuje vaš talenat.

Zato za nas postoji samo jedna mjera koja se na kraju računa. A to je vaš odgovor na sljedeće pitanje:

Da li biste nas preporučili prijatelju nakon što ste zatražili našu pomoć? Ili smo vas iznevjerili?

Vidite, mi vjerujemo da najbolja usluga nastaje prevazilaženjem vaših očekivanja. Jednostavan cilj koji nije lako ostvariti.

Bojan Buinac CEO & founder of BENS Consulting

1991
2002
2006
2016

Usluge bez briga.

Nenadmašna GARANCIJA bezbrižnosti!

Lokalna podrška naših franšizera i eksternih partnera omogućava vam da su vaši bezbjednosno/sigurnosno-tehnički listovi prilagođeni svaki dan lokalnim propisima kao i propisima Evropske unije. Čak i kada dobijete primjedbe od nekih lokalnih vlasti, ažuriraćemo bezbjednosno/sigurnosno-tehničke listove prema njima bez dodatnih troškova za vas. Možete biti 100% sigurni jer ChemiusExpert pruža tačne informacije.

Bezbjednost vaših podataka na nivou banke.

Koristimo 2048 bitni sertifikat i podržavamo 128 bitnu bankovnu SSL enkripciju za svaku stranicu tako da ste uvijek zaštićeni. Naša infrastruktura čuvanja je vrlo izdržljiva i toleriše greške. To znači da se svaka datoteka zapisuje na nekoliko lokacija radi sprečavanja gubitka podataka. Stručnjaci koji pomažu bankama redovno testiraju naše baze podataka kako bi obezbijedili da je ChemiusExpert neprobojan za neželjene hakerske napade.

Iskoristite znanje pravih stručnjaka.

Možete se smijati brigama oko bezbjednosno/sigurnosno-tehničkih listova – ako imate uslugu ChemiusExpert.

Dobijate JEDAN CLP BTL/STL BESPLATNO
sigurno i bez obaveza
***cookieAlert***